TEEMA Sivistysremontti-podcast

Jakso 2: Koulutus kansakunnan sivistäjänä

Studiovieraina Helsingin yliopiston Eurooppa-tutkimuksen verkoston tutkija Timo Miettinen sekä Oodi-kirjaston johtaja Anna-Maria Soininvaara. Sivistysremontti-podcastia luotsaavat Annamari Huovinen ja Maija Töyry.

Kuva: Jaakko Vilja

Koulut ja kulttuurilaitokset kannattelevat sivistystä ja ulottavat tehtävänsä myös omien seiniensä ulkopuolelle. Millainen on yliopiston tutkijan sivistystehtävä? Kaipaako koulutus remonttia? Kirjastot ovat laajentaneet toimintaansa muuallekin kuin kirjojen lainaamiseen. Kuinka radikaali kirjasto voi olla sivistystyössään?

Studiovieraina Oodi-kirjaston johtaja Anna-Maria Soininvaara ja Helsingin yliopiston Eurooppa-tutkimuksen verkoston tutkija Timo Miettinen.

Kuuntele jakso:

 

Sivistysremontin juontavat Maija Töyry (vas.) ja Annamari Huovinen (oik.). Vieraina Oodi-kirjaston johtaja Anna-Maria Soininvaara ja Helsingin yliopiston Eurooppa-tutkimuksen verkoston tutkija Timo Miettinen.

Näin seuraat Sivistysremonttia

Sarjassa on kuusi jaksoa.